8.5.2014

BH Kira!

Käytiin Kiran kanssa Uuraisilla BH-kokeessa toissapäivänä 6.5. Johan tuo oli aikakin, kun koira täyttää tänään 3 vuotta. :) Koepäivänä töissä mahaa nipisteli pieni jännitys mutta koepaikalle päästyäni se oli hävinnyt melkein kokonaan. Pariksi saimme Kirsin ja Fixun ja Kira suoritti ensin paikkamakuun ja sen jälkeen liikkeet. Tuomarina oli Laura Pitkänen.

Kehäänmeno parin kanssa meni hyvin ja muutkin siirtymät Kira seurasi hyvin. Paikkamakuun suoritti tavalliseen tapaansa (eli sfinksinä :)) ja perusasentoon nousi hienosti. Seuraamiset meni oikein hyvin lukuunottamatta henkilöryhmää hihnaseuruussa - siinä Kira päätti haistaa henkilöryhmäläistä ja oikein vielä kahteen kertaan...! :o No, Kiralle tuttu hakuryhmäläinen joten kiusaus oli näemmä liikaa. Tätä treenaamme siis jatkossa. ;) Vapaana seuratessa henkilöryhmäkin meni hyvin. Jäävät liikkeet ok, maahanmenosta saatiin kehuja että oli nopea. Luoksetulossa tuli ihan ok laukalla, arvostelussa toivottiin hieman lisää vauhtia. Sivulle siirtymä ok.

Kokonaisuudessaan olen tosi tosi tyytyväinen Kiran työskentelyyn, sen vire kesti hienosti koko kokeen. :) Tuomarilta saatiin kehuja, että koira suorittaa teknisesti taitavasti ja innokkaasti liikkeet ja näyttää valmiilta varsinaisiin pk-kokeisiinkin. Täyskäännöksissä koira jäi vähän vajaaksi (mitään muuta en noin pitkillä seuraamisilla odottanutkaan) ja peruasentoon saisi pysähdyksissä istua vielä nopeammin eli pienissä jutuissa riittää aina treenattavaa.

Kaupunkiosuus suoritettiin Tikkakosken keskustassa ja mikäpä siellä Kiran kanssa kävellessä. BH siis suoritettu liput liehuen, wuhuu!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti