7.2.2013

Keski-Suomen toiseksi kaunein belgi vai miten se nyt oli :)

Eilen oli Keski-Suomen Belgien kevätkokous ja Kira pokkasi toisen sijan Vuoden 2012 näyttelybelgi-kategoriassa! Huikeeta! :D Meidän menestys johtuu nyt kyllä ihan siitä, että ihmiset oli niin vähän ilmoittaneet (näyttely)tuloksia. Mutta saavutus kai tämäkin sekalinjaisen koiran kanssa ;)

Treenit jatkuu hyvillä fiiliksillä! Haun ilmaisutreeni tehty - meni hyvin. Tottista hinkattu ja mennyt suurimmaksi osaksi oikein kivasti. Agilityssä tehtiin tällä viikolla jo lyhyttä 4 esteen rataa, jossa oli kaksi niistoa. Kira teki tosi hienosti ja innolla. Kyllä se on vaan tainnut tuohon agilityynkin nyt syttyä kun meinaa sormet syödä namilla palkatessa :)
 
Eilen tehtiin belgien tottistreeneissä lisää hyppyä ja A:ta. Hyppy oli nyt ~90cm ja A toiseksi jyrkimmällä säädöllä. Ei rapsunut tassut hyppyyn ja hyppäsi tosi varmasti. A:lla kaltevuuden muutos ei aiheuttanut mitään pohdintaa vaan hyvällä tekniikalla menee - ja kovaa! :) Seuraaminen tuntui kivalta ja jäävät onnistui kaikki kerrasta. Nopeutta niihin vielä toki tarvitaan, muttei ahnehdita kaikkea kerralla. :) Eteenmenoa on nyt hinkattu ja tuntuu, että se on vahvistunutkin. Loistavaa Kira, kyllä siitä vielä hyvä tulee!! <3 Ryhmäpaikkamakuutakin tulee nyt treenattua tuolla säännöllisesti ja hyvä niin. Rutiinia itselle ja koiralle ja onhan sitä makailua Kiralle sitten BH-kokeessakin pitkä pätkä edessä. 

Terveyspuolta vielä, koirat sai nenäpunkkilääkityksen, kun Kiralla oli muutamia kertoja öisin ryystöhetkiä. Tiedä sitten, oliko oikeasti punkki kyseessä, mutta onpahan lääkitty varulta. Aatulla epäilen hiivaa suupielissä ja päädyin ajelemaan koiran kuonon paljaaksi. Homma lähti käsistä vähän lumipallo-efektimäisesti, kun kaulasta löytyi lisää ruskeita länttejä (hiivaa tai jotain muuta..?!) ja halusin nähdä onko niitä muuallakin kropassa. Niskasta löytyi isompi alue ja sitten kaulasta useampi piste. Samaa vaivaa siis, mitä syksyllä 2011 pohdittiin einlääkärin kanssa. Kokeillaan nyt ruokavalion täsmennyksen kanssa korjata ongelmaa, nyt karvatupet ei ainakaan haudu enää turkin alla ja tuntuu että niskan iso täpläkin on heti pienentynyt paljon. Aatu tosin joutuu ukoilemaan erinäisissä haalari ja/tai takkiyhdistelmissä pakkassäässä, mitä se ei tunnu kovasti arvostavan.. :D Lauantaina Aatu pääsee tilannetsekkaukselle osteopaattiselle hierojalle, toivotaan että kunto on parempi kuin viimeksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti