22.2.2013

Back to basics - Giramin-päivä kanalla 10.2.

Käytiin 10.2. Miian valvovan silmän alla tottiksen tarkastuksessa ja se tuli kyllä nyt hyvään saumaan meille. Parissa aiemmassa treenissä olin jo katsonut, että onkohan Kiran seuraamispaikka siirtynyt vähän liian eteen. Ja onhan se, nyt on siis vire-ongelman tilalla edistämisongelma! Toisaalta parempi näin ja korkeamman vireen sivutuotehan tuo helposti kanssa on. 

Jäävät on edistynyt vähän kuitenkin ja niitten treeniin saatiin hyviä vinkkejä. Perusasentoa on nyt taas hinkattu kotona peilin edessä antaumuksella.. :D Ja sitä, että kun siinä sanon "seuraa", niin Kiran pää pysyy oikeassa asennossa suoraan ylöspäin eikä nytkähdä eteenpäin - nimittäin jos se korjaa pelkällä käskyllä päänsä jo eteenpäin, niin myös koko kroppa seuraa perässä kun lähdetään liikkeelle. Eli takaisin alkeisiin ja paljon treeniä ohjelmassa meillä nyt lähiviikkoina! Toivotaan, että pohjat on tehty sen verran huolella kuin mitä ajatus on ollut, niin nyt pitäisi olla helppo palata askelia taaksepäin vaan. Ainakin teoriassa helppoa ;)

Aksassa ollaan edistytty sylikäännöksiin ja jaakotuksiin, vaikka vähän hankalalta ne tuntuukin. Kira on ollut ihanan innokas aksa-kaveri ja mennyt nyt jo melko kovaa. Saa itsekin alkaa oikeasti tuolla juosta kunnolla pikkuhiljaa, jos meinaa sen perässä pysyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti