21.1.2016

Uusi treenivuosi 2016 käynnistetty

Vielä uuden vuoden aattona lenkkeiltiin näin lumettomissa maisemissa, vaan nytpä on sitten sitä lunta ja on muuten sitä pakkastakin.


Oikea talvi on tietysti ihan kiva juttu, mutta kyllä tässä alkaa olla sekä oma että koirien (no okei, vain Kiran :)) hermo koetuksella, kun ei pääse lunnolla lenkkeilemään. Tällä viikolla kylmimmillään mittari näytti maanantai-aamuna -35,2 että pitkiä lenkkejä ei tosiaan ole menty. Aatulla tahtoo palella tassuja liikaa heti kun mittari tippuu -20 ja sitä lämpöisemmällä kelillä taas lenkki menee tassujen putsailuun lumipaakeista. Niinpä kylminä pakkaspäivinä hurautin Aatulle yksinkertaiset fleece-tossut ja johan alkoi vesikoirakin kulkea! :)



Tarvikkeille tuli hintaa alle 4€ ja yllättävän hyvin ovat tuntuneet tuovan avun tassujen kanssa, vaikka ohkaista kangasta vain ovatkin. Kira sai myös oikein kylmiä päiviä varten omat tossut, mutta toisin kuin Aatulla, Kiran jalassa ei tahdo tossut pysyä. Liian kova kyyti ilmeisesti :D

Kun näin kylmänä nyt starttasi tämä alkuvuosi niin on tullut todettua, että onneksi nykyään on lämpöiset treenihallit keksitty! Vuosi on korkattu tottistreenien osalta hallitreeneillä tutulla teemalla eli seuraamisen korjaamisella. Jostain syystä Kiran paikka on taas hypännyt liian eteen joten sen korjailulla on nyt lähdetty liikkeelle. Eiköhän se tästä taas kun alkutalvi hinkataan..! Kira kävi myös eilen osteopaatilla ja oli onneksi vallan hyvässä kunnossa. Vähän vasen puoli oli jälleen kireämpi kuin oikea mutta ei mitään hälyttävää. Jotta eikun kovaa käyttöä vaan, niinkuin osteopaattikin kannusti! :D

1 kommentti:

  1. Tossut kannattaa teipata. Ensin kerros maalarinteippiä ja sitten kerros jesaria (lähtee paremmin irti kun maalarinteippi on alla). Kyllä pysyy!

    VastaaPoista