11.11.2011

Giramin-leiri 21.-23.10.

Ekaa kertaa Giramin-leirillä koiran kanssa! Nyt ei ohjelmassa ollutkaan siis enää koiriin tutustumista ja muiden treenien seuraamista vaan oman pupsin kanssa kouluttautumista. :) Leiri oli Uuraisten Oikarissa eli hyvin oltais voitu kotonakin yöpyä mutta otettiin taas leirielämän opettelun kannalta ja oltiin pe-su yhtäkyytiä leireilemässä.  Oli tosi kiva nähdä Kiran sisaruksia, joista paikalla olikin kaikki paitsi Upi-veli. Kaikki pennut olivat arvatenkin kasvaneet kovasti ja kokoerojakin löytyi. Kira oli samaa kokoluokkaa Eran-veljen kanssa ja 5 kiloa painavampi kuin Kiia-sisko. Aika kookas tyttöhän tuo on ollut pennusta asti ;)

Lauantaina aloitettiin treenit Kiran kanssa jäljeltä. Miian opastukselta tehtiin 2 eri jälkeä pellolle. Ekalla Kiran motivaatio oli melkolailla hukassa, omat nappulat eivät enää vain toimi palkkana jäljellä ja ne jäikin Kiralla lopussa kokonaan syömättä. Toinen jälki, johon käytin naudansydäntä meni paremmalla innolla ja rytmillä. Ohjeeksi siis palkan vaihto parempiin eväisiin :) ja samaa mitä on tehty tähän astikin, eli jatkossa noin 150-200 askelta ja yksi nami per askel. Loivia mutkia edelleen, mutta ensin jälkeä ainakin 50 askelta suoraan että saa rytmin päälle ennen mutkitteluja. Iltapäivällä treenailtiin tottista. Jälki ja leireily oli vähän vienyt Kirasta mehut ja se olisikin treenituokion viettänyt mielellään nurmikkoaluetta haistellen. Ne pätkät mitä saatiin tehtyä, Kira teki kuitenkin tosi kivasti ja Miian kommentit olikin että kehittymistä on tottiksessa tapahtunut edellisten Keuruun treenien jälkeen. :) Ilta vietettiin saunoen ja Giramin-tietovisan parissa. Kisa oli erittäin tiukka ja tasaväkinen! ;)

Sunnuntai-aamuna meillä oli vuorossa hakutreenit. Kira teki samaa mitä on tehtykin eli haettiin hajua ja kun haju löytyi niin päästin Kiran maalimiehen luo. Tuttua huttua, tuumasi Kira mutta edellisestä treenistä oli niin pitkä aika niin mentiin nyt varman päälle.

 Hyvin irtoaa Kiralta haukku Marialle! ;) Kuva Petri Mikkola

Iltapäivällä Miia vielä leikitti pentuja ja muitakin paikallaolijoita (no koiria nyt enimmäkseen vaan :D) ja kotiin ajellessa kello olikin jo 18. Eli kivoissa tunnelmissa ja hyvässä seurassa viikonloppu meni kuin siivillä, keväällä sitten leireillään taas! :)
Kira 5kk, kuva Petri Mikkola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti