1.2.2014

Voihan... nenäpunkki!!

Niinhän siinä kävi tälläkin hallikaudella, että Kiran matkaan mukaan tarttui nenäpunkki. Parina yönä heräsin siihen kun se ryysti hyvin voimakkaasti ja tuli sängyn viereen tyyliin äiti-ryysk-nyt-on-nyys-tosi-vaikee-ryysk-hengittää... Eikun lääkekuuria hakemaan molemmille koirille. Edukasta puuhaa, vain 85€ meni...! Tutut vielä pelotteli, ettei vaiva edes välttämättä lähde yhdellä kuurilla. Ja onhan tässä tosiaan hallitreenikautta vielä jäljelläkin tälle talvelle että hyvällä mäihällä saadaan sama vaiva uudelleen.

Kuvan nenä liittyy olennaisesti tapaukseen
 
Tunnaritreenit jätetään nyt tämän vaivan myötä hetkeksi tauolle, onneksi on tuota puuhasteltavaa ihan tottiksenkin parissa.. ;) Tällä hetkellä oiotaan taas perusasentoa (ties monettako kertaa!?!) kun peppu karkaa liian pitkälle taakseni nyt, kun pepun kääntämistä on hiottu ripeäksi. Samalla otetaan työnalle käännökset liikkeessä, eikä pelkästään 90 asteen käännöksiä vaan ihan kunnon 360 asteen pyörintää kehiin niin pääsen palkkaamaan itse käännöksestä.

Seisomisen vahvistamista jatketaan myös ahkerasti niin eiköhän luoksetulon pysähdys saada viimein kuntoon. Tämä on taas sarjassamme omaa tyhmyyttä. Jos koira ei osaa seisomista miten tahansa muuten, niin ei se varmaan osaa sitä liikkeestä pysähtyenkään.. :P Noo, aina voi palata takaisinpäin ja eiköhän se tästä pikkuhiljaa.

PS. Me ON treenattu eteenlähetyksiä! Tuskailin että niitä on hankala hallissa treenata, mutta eipä hätää. Nyt pääsee jo jäälle ja kun vielä tuli luntakin, niin saan sinne kätevästi valmiit polut Kiralle tehtyä. Kunnon ratakisko-malli, eiköhän mene malinkin päähän kun vaan tarpeeksi toistoja ja toistoja... :)

2 kommenttia:

  1. Eikö nenäpunkkilääkettä saa vakuutukseen? Pahoittelut, mutta teen oleituksen, että kaikilla malin omistajilla on oltava vakuutus.. :}

    Kiralle paranemisrapsuja, eiköhän se punkki siitä taltu. Ainiin ja jostain olen saanut käsityksen, että myös pedit yms. kannattaa pestä tai näin talvella vipata pihalle. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä meillä Eeva on mutta taitaa tuon lääkkeen hinta kahdelle koiralle jaettuna jäädä omavastuiden alle kuitenkin. Kiitos petivinkistä, täytynee pistää pihalle. Vaikkei sitä pakkasta nyt oikein enää olekaan..!

    VastaaPoista