23.8.2008

Tokoilua 19.8. ja 22.8.

Tiistaina jatkettiin taas toko-kurssin merkeissä aivan kaatosateessa.. Ei siis todella suosinut sää silloinkaan... Vettä tuli tosiaan ihan kaatamalla eli Aatun mielestä aivan liikaa, jotta vois työskennellä pihalla. Paikallamakuusta nousi 3 tai 4 kertaa ravistelemaan itsensä ;) ja maahan tai istumaan ei voinut mennä mitenkään, koska maa oli ihan märkä! Istumiset oli lähinnä kyykkäämistä... No, sade onneksi vähän helpotti joten päästiin treenaaman hyppyä ja lisäksi heitin Aatulle muutaman kerran noutokapulaa. Se olikin superkiva juttu, tosin kevyt kapula aiheutti melkoista nälväämistä kun kierroksiakin oli reilusti.

Tästä jatkettiin käskytettyyn seuraamiseen, jossa ei loistanut kyllä koira (ei kontaktia, seuraamispaikka ihan hukassa) eikä emäntäkään (käännöksissä ei mitään merkkejä koiralle vaan liian nopeat kääntymiset). Toisella seurauttamisella alkoi jo menemään huomattavasti paremmin, tosin tässä vaiheessa Aatulle oli jo tullut kova hinku takaisin noutokapuloille ja tästä tuli piippailuita. Palkkana olikin vapautus kapuloille ja tuloksena superiloinen vesikoira. :)

Eli ei ihan putkeen mennyt nämä treenit, mutta hyviäkin kohtia onneksi löytyi (etsimällä ;)). Minulla on näköjään vesikoira, joka ei voi työskennellä sateessa. :D

__________________________________________________________________________________
Torstaina otettiin illalla pienet kertaukset vielä tiistain jäljiltä. Paikallamakuu meni hyvin, Aatu ei edes piippaillut OLLENKAAN. Tämän hiljaisuuden kun saisi siirrettyä kokeeseen... Seuraamiset hienosti, tosin paikkapaikoin edelleen edistämistä. Maahanmeno, seisomaan jääminen kumpikin hienosti. Luoksetulo oli myös hieno ja loppupalkaksi Aatu sai kunnon leikityksen patukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti