AatuVain yksi voi olla ensimmäinen

BH TK2

Zorrazo Cayetano 


espanjanvesikoira
valkoinen-ruskea
uros, kastoroitu 09/10
7.4.2006 - 14.5.2019
strategiset mitat: korkeus 52cm, paino n. 23 kg

kasv. Marika Fredrikson, Kennel Zorrazo
om. Kati Leppänen

isä: JV-05 FIN MVA Zorrazo Espinillo
emä: Zorrazo Uva Del Mar

Aatu oli reipas ja innokas touhuilija, kaikenlainen harrastelu oli sen mielestä mukavaa. Saalisviettiä ja taistelutahtoa löytyi, samoiten Aatu oli alustavarma eikä pelännyt laukauksia tai muitakaan kovia ääniä. Huonoja puolia oli epäsosiaalisuus vieraita ihmisiä (ja myös vieraita koiria) kohtaan, joskin nämä vähenivät iän ja treenaamisen myötä. Aatulla oli myös aika kova vahtivietti ja se oli hyvin reaktiivinen ja nopea  (Aatun koirakoulun jälkeen minulta ei enää koskaan jää huomaamatta mikään ympäristön häiriö 😏). Intoa Aatulla oli välillä paljon enemmän kuin hermoja ja sillä jäi välillä vähän kiihtymys päälle. Tämä hankaloitti  paitsi arkea niin myös harrastuksia mm. ääntelynä, joskin varmasti myös koulutuvirheitä Aatun kanssa tein (ja paljon..!). Melkein koko Aatun iän painimme epäsäännöllisen säännöllisen selkäkipuilun kanssa. Vasta vuonna 2017 onnistuttiin ongelma paikantamaan myös röntgenissä -  rinta- ja lannerangan vaihtumakohdassa oli luupiikki joka selitti ongelmat ja kipuilut.
  
Aatu oli se, joka makaili lelun kanssa lattialla ja kun sanoin koiralle jotain, alkoi töpö vispata hillittömästi. Ja se, joka tunki ihan syliin rapsuteltavaksi illalla sohvalla.
Tai vain istui vieressä leuka polvella ja katsoi minua. Aatunen 💖
 
Selkä ja muut vanhuuden kolotukset pakottivat minut tekemään vaikean päätöksen toukokuussa 2019 ja Aatu pääsi sinne, missä ei ole kipuja, eikä kalastusaika lopu koskaan kesken 💓  Aatun tuhkat siroteltiin sen lempipaikkaan koko maailmassa, mökkirantaan 💖Kiitos Aatu, ihan kaikesta! 💖💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti