17.8.2008

Tottistelua koko elämä


Emäntä on hieman innostunut tottistelemaan koiran kanssa.. Iltalenkkikin sisältää pari patukan noutoa ja hieman seuraamista ja sisällä harjoitellaan vielä tiivistä luoksetuloa ja sivulletuloa. Onneksi koira ei tunnu kuitenkaan kyllästyvän, pikemminkin päinvastoin. ;)

Päivällä käytiin Ainon ja Beon kanssa kentällä. Aino antoi hyviä vinkkejä, miten saisin korjattua Aatun seuraamisen edistämistä. Samalla näytin missä vaiheessa seisomaan jääminen Aatulla on, ja se olikin nappisuoritus! Harjoiteltiin Aatun kanssa ensimmäisen kerran myös A-estettä ja Aatu tuntui tajuavan idean kun esteen toisella puolella oli namitäti odottamassa. Kun heitin patukkaa esteen yli ja käskin koiran kiivetä, se juoksi suoraan esteen ohi patukalle.. Tähän siis hieman lisää treeniä vielä. Kunpa vaan Aatun selkä ei ottaisi itseensä noista kiipeilyistä.

Viikonlopun aikana tuli rahoitettua palveluskoirien SM-kisojen myyntikojuja hankkimalla Aatulle uusi patukka, noutokapula ja tottishihna. Nyt kelpaa! Aatu innostui kapulasta kun näytin sitä sille, nappasi saman tien suuhunsa ja kävi heittämässä pienen kiepin pitkin asuntoa kapula suussa. :) Kapula-treeniä tiedossa myös lähiaikoina siis. Tiistaina jatketaankin toko-kurssin merkeissä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti