6.1.2012

Pientä sisätreeniä 6.1.

Kira harjoitteli keppien ilmaisua jälkeä ajatellen. Valitsin pohdintojen jälkeen sen, että Kira käy maahan kepin löydettyään. Voihan sitä vielä muuttaa jos siltä tuntuu mutta tällä lähdetään. Harjoiteltiin eteisen matolla eka niin että pidin kepin päästä kiinni. Melkein heti Kira tarjosi maahanmenoa (sitä vahvistettu mm. haussa purkeilla ja muutenkin tuntuu olevan eka mitä aina tarjoaa) ja siitä palkka. Tehtiin useampi toisto, hyvin se heti hoksasi mistä on kyse. Tarkkana vaan ettei lähde kääntymään minua päin vaan etutassut on kepin molemmin puolin.

Aatu treenasi kaukoja mopinvarren takana. Kyllä se siitä lähtee, periaatteessa kaikki vaihdot on hanskassa mutta nyt vaan tosi tarkkana että ne vaihdot tapahtuu paikallaan. Taidan treenata tekniikkaa vielä takajalasta kiinni pitäen. Mutta fiilis oli hyvä!
Näitten lisäksi seuraava tärkeä juttu olisi tunnari. Tunnarin ja kaukot lupasin talven aikana hioa Aatulle kuntoon joten syytä olisi jo aloittaa..!  Kiran kanssa pitää myös alkaa tehdä tunnarin alkeita mutta nyt en tuohon keppien ilmaisuun halua sotkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti