8.1.2012

Hallitreenit 8.1.

Kira tänään 8kk! Vielä on vähän peliaikaa ennenkuin se eka vuosi paukahtaa täyteen mutta silti tuntuu että vähän ollaan ehkä jälkijunassa tottiksen osalta. No, ei pitäisi ottaa paineita vaan tehdä vaan rennosti omaan tahtiin. Tänään oli kivat treenit JAT-hallissa, molemmat koirat pääsi treenaamaan tottista.

Ekalla kierroksella Kira teki muutamia kapulan nostoja. Suht ok, tosin palkkana ei tahtonut oikein nyt kelvata patukka eikä pallo. Noutokapula oli kivempi. Leikkiminen ei oikein muutenkaan tänään maistunut mutta nakit sentään maistui. Seuraamista tehtiin myös ja luoksetulon loppuasentoa. Seuraamisen osalta mietityttää nyt vähän jatko, onneksi viikon kuluttua päästään Miian treeniin ja saadaan varmasti vinkkejä eteenpäin. Luoksetulon istumisessa täytyy hypätä nyt vähän taaksepäin, Kira nimittäin on alkanut tökkäämään minua nenällä ja istuu kuitenkin hieman taaksepäin. Nyt vaan siis asiassa vähän taaksepäin.

Aatu harjoitteli kehäänmenotarkastusta kahdella eri "tuomarilla". Oli ok, ja tähän sain nyt jatkoajatusta kanssa. Nyt ollaan tehty tuo niin että Aatu istuu mutta se ei välttämättä ole kokeissa paras vaihtoehto. Nyt hieman jatkojalostetaan asiaa niin että Aatu seisoo. Suunnittelin kotimatkalla että opetan Aatun koskemaan kuonolla minua käteen kun tuomari kopeloi. Eiköhän pikkuhiljaa päästä yli tuomarintarkastus-ongelmista!Silmänisku Aatu treenasi myös seuraamista (toinen ja kolmas pätkä tosi kivoja ja hiljaisia, jees!) ja maahanmenoa paikallaan (Aatu tahtoo helposti hypähtää eteenpäin kun käy maahan). Tehtiin myös maahanmeno niin, että patukka oli Aatulle merkkinä jonka taakse pitää tassut jäädä. Hyvin meni, Aatu oli tosi hieno! <3

Kira treenasi toisella kierroksella vielä seuraamista, joka oli aika jees! Sitten leikittiin pallolla, nyt oli jo vähän edes ajatusta pennullakin mukana että leikkiäkin vois. Ensi viikon tottispäivää odotellessa treenaillaan nyt näitä muutamia juttuja vielä ja sitten taas vähän uusia suunnitelmia millä mennään eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti