7.1.2012

Agia ja lisää sisätreeniä 7.1.

Tänään käytiin agilitaamassa. Aatukin pääsi pitkästä aikaa ennen Kiran treenivuoroa tekemään vähän rataa ja kyllähän se oli ihan parhautta Aatun mielestä. Tehtiin 3 matalan hypyn, 2 putken ja A:n rataa muutaman kerran. Aatulla oli huippuhauskaa mutta meikäläisen ohjaus on kyllä aika pitkälti sinne päin.. Pääasia kuitenkin että molemmilla oli hauskaa!

Kiran kanssa harjoiteltiin valssia ja takaleikkausta kahdella hypyllä. Putkeenhan takaleikkausta onkin tehty ja se onkin Kiralle aika helppo kun putken imu on suht kova. Seuraavalla kerralla voisi kokeilla olisko pallo parempi lelupalkka (nyt unohdin kaikki pallot kotiin!) kun patukka ei jotenkin taas huimasti sytyttänyt. Kira meni kuitenkin kivasti, esteen takanakin malttoi odottaa hienosti lupaa hypätä. Pitäisi vain itse muistaa pitää treenipätkät lyhyinä että pysyy koiran mielenkiinto yllä!

Kotona Kira treenaili eväitten verran vielä keppien ilmaisua maassa x3 ja paikkamakuuta. On tuo kakara niin ihana! Jätin sen maahan ja toisella kerralla se nousi. Kävin laittamassa takaisin maahan ihan nätisti ja sitten se siellä pysyikin ilman mitään ongelmia. Hymy Nyt vaan tuon osalta treeniä lisää ja eri paikoissa sekä aikaa pidentäen. Ihan loistofiilikset Kirasta tänään! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti