21.9.2008

Tokokoe 21.9.

Tänään käytiin Keuruulla toko-kokeessa. Viime aikojen ahkera treeni on tuottanut tulosta ja koe meni hienosti. Tuomarina toimi Marko Puranen. Liike liikkeeltä:

Luoksepäästävyys: 10
Tähän ei voi muuta sanoa, kuin että aivan mahtavaa! Olen NIIN ylpeä koirasta! :)

Paikalla makaaminen: 9
Piipitystä kuului jälleen, mutta reilusti vähemmän kuin viimeksi. Takaisin perusasentoon nousussa ehti aavistuksen ennakoida.

Seuraaminen kytkettynä: 9
Tässä alussa pientä harhailua ja edistämistä. Tuomari myös kommentoi, että koira hengitti hieman kovaäänisesti liikkeen alussa.. *köh*

Seuraaminen taluttimetta: 10
Hienoa :)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Ei valittamista tässäkään.

Luoksetulo: 8
Tässä ohjaajan moka pudotti kaksi pistettä. Lähdin koiran luota ennen liikkeenohjaajan lupaa ja palasin koiran viereen, mutta menin itse omasta sohlauksestani sen verran sekaisin, että unohdin sanoa koiralle mitään joten se lähti seuraamaan kun uudestaan olin jättämässä sitä. Ihan oma moka! Itse luoksetulo meni tosi hienosti, Aatu tuli suoraan sivulleni hyvään perusasentoon törmäämättä minuun.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9,5
Jee, se seisoo! :) Ihan pieni hiipiminen ohjaajan perään käskyn jälkeen, siitä tuo puolikkaan pisteen puutos.

Estehyppy: 10
Tämänkin Aatu osaa hienosti. :)

Kokonaisvaikutus: 10

Pisteet yht. 188, I-tulos ja KP sekä sijoitus 3/7. Hieno Aatu! :)
Taso oli alo-luokassa kova, viisi koirakkoa sai nimittäin kunniapalkinnon ja voittaja keräsi kokonaispisteitä 192. Koko kisapäivä meni tosi mukavasti, Aatu oli paljon rauhallisemmin kuin viimeksi ja osasi käyttäytyä tosi kivasti vaikka itse jännitinkin melkoisesti. Tästä jatketaan ensi kuussa, TK1 tähtäimessä. Kiitosta vaan tässä yhteydessä hyvälle treeniporukalle, aktiivisessa porukassa on kiva treenata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti