8.9.2008

Viikonloppua

Viikonloppuna ei ihmeemmin harrasteltu, lauantai oli tosi kevyt lenkkipäiväkin Aatulle kun itsellä meni aika tädin juhlissa ja siivotessa, mutta koira ei tuntunut valittavan vaan nukkui melkein koko päivänä. Eilinen meni itsellä pitkälle iltapäivään PK-jälkikisoissa hommissa, joissa samalla ratkottiin myös espanjanvesikoirien mestaruus. Onnea vielä Heikki ja Late, hieno suoritus! :) Aatu pääsi lenkkeilemään ja illalla kävin sen kanssa pikaisesti kentällä. Seuraaminen ei taas kulkenut yhtä hyvin kuin perjantaina, edistämistä ei taas ollut, mutta koira tuntui kulkevan aika väljästi mukana. Tämä on ilmeisesti jatkuvaa tasapainoilua palkkauksen kanssa, että koira ei ole liian innokas mutta kuitenkin innokas. ;) Tässä saatiin pientä haveriakin aikaiseksi, kun hitaan ohjaajan etusormi sattui olemaan nopean koiran hampaiden ja patukan välissä, auts! Onneksi ei osunut pahemmin kuitenkaan, vain pientä sinisyyttä on havaittavissa.
Liikkeestä seisominen on edelleen vähän epävarma. Useimmiten koira jää seisomaan, mutta satunnaisesti myös istumaan... Eli tätä treenataan vielä ja paljon. Jospa sadan onnistuneen toiston jälkeen liike olisi jo varma, että ehdittäisiin kokeeseen saamaan tämä kuntoon.. Koko homma on kyllä vähän mystinen, koska seisomaan jääminen tuntuu välillä olevan Aatulle hyvin selvä ja palkkakin vaihtelee namista patukkaan, iloiset kehut tulee aina onnistuneesta suorituksesta. Taidan ottaa tuohon vielä naksun mukaan ja palkata heti koiran läheltä, kun se pysähtyy. Esineruudunkin tein eilen koiralle kentän viereen. Ensimmäisen esineen jonka pudotuksen koira näki, se haki hyvin mutta toisen osalta meinasi mennä vähän haahuiluksi. Tuohon pitäisi nyt saada apua, että esineen etsiminen olisi ihan superkiva juttu! Patukalla palkkasin nyt, katsotaan sitten seuraavalla kerralla taas tilannetta uudestaan.
Tällaisia mietteitä nyt, pientä hiomista olisi vielä ennen seuraavaa koetta. Kaksi viikkoa tässä olisi vielä tehokasta treeniaikaa, katsotaan saadaanko tilanne paremmaksi vai pahemmaksi.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti