25.9.2013

Haastetta taas

Saatiin uusi blogihaaste Sannakaisalta joten eikun vastailemaan.

1. Onko sulla jotain tsemppaus biisiä, jota kuuntelet aina kun olet menossa treeneihin/kokeisiin/haet uskoa itseesi ja koiraasi jne? Sellaista joka saa nousemaan syvimmästäki suosta. Kerro mikä. 
- No tähän on helppo vastata, ei ole varsinaisesti moista. Tosin yhtä levyä tuli kesällä kuunneltua puhki treenimatkoilla, joku Megadethin levy mutta en tiedä tarkemmin mikä. :D

2. Mitä mieltä olet oman koirasi rakenteesta ja ulkonäöstä? Kerro plussat ja miinukset.
- Aatu on söpöinen nallekarhu ja sen ulkonäkö muuttuu aina hauskasti kun turkin ajelee pois. Mutta partakarvat on kyllä aina epäsiistin/märän/likaisen näköiset, se ei ole erityisen kivaa. Rakenteellisestihan Aatu ei ole kovin hyvä, sillä on kovin pitkä selkä ja aika suorat kulmauksetkin takana minusta. Minusta Aatulle kävisi ulkomuotoon kivasti pitkäkin häntä. :)

Aatu 5 vuotta

- Kira on minusta tosi kaunis koira! Tykkään Kiran väristä kun se on niin tumma ja sillä on minusta ihanan vahvaluinen pää ja muutenkin se on kivan raamikas. Rakenteeltaan se on minusta myös tasapainoinen ja kiva. Niin sievä! <3 

Kira 10kk - ei löytynyt uudempaa kokokuvaa!

3. Onko sulla lemppari kuvaa koirastasi? Jaa se meille ja kerro miksi juuri se! 
- Aatusta lempparikuva on monta vuotta ollut tämä siskoni ottama kuva:  - Ja Kirasta ehkä lempparipentukuva on tämä :) Kirakin oli kyllä niin söpönen pentu että siitä on monta tosi mieluista kuvaa.


 4. Paras saavutus mitä olet koirasi kanssa saavuttanut?
-Aatun kanssa TK2. BH:kaan ei ole rodussa itsestäänselvyys mutta TK2:n eteen jouduttiin näkemään enemmän vaivaa. Aatun kanssa aika hienona saavutuksena voi pitää myös sitä miten hyper-reaktiivisesta koirasta on tullut fiksu ja harkitseva aikuinen hauva. Se on aika saavutus ja myös arkielämää ajatellen ihan superhieno juttu! :)

- Kiran kanssa ne isot saavutukset odottaa vasta tulevaisuudessa. Voisiko saavutukseksi laskea kuitenkin sen että löysin itselleni hyvän kasvattajan ja justiin omaan käteen hyvin sopivan pennun (sen hyvän kasvattajan avustamana)..? :) 

  5. Jos joku tulisi ostamaan koiraasi, olisitko valmis myymään sen esim. työkäyttöön jos se vain olisi mahdollista? Miksi tai miksi et?
- Vähän huvittaa ajatus että joku haluaisi ostaa Aatun työkäyttöön. Meidän pienen sohvaperunan <3 Joo ei lähtisi meiltä koirat työkäyttöön millään. Ei ainakaan nämä koirat, on niin meidän/minun koiria että en mitenkään pystyisi luopumaan. Ehkä olisi eri tilanne jos ottaisi koiran sillä taka-ajatuksella, että se lähtee virkakäyttöön, jos vaan pennusta siihen on. Mutta en kyllä tiedä kestäisinkö ottaa siltikään pentua ja antaa sitä pois. Tuskin.

  6. Mikä on parasta, mitä joku ulkopuolinen on sanonut sinulle koirastasi?  
- Aatusta tulee ekana mieleen se kun vesikoiraleirillä v.2011 siitä sanottiin ettei ikinä uskoisi että se on ollut niin varautunut/arka vieraita ihmisiä kohtaan nuorempana, kun se moikkaili vieraat ihmiset leirin treeneissä niin reippaasti.
- Kirasta on sanottu paljon kaikkea kivaa. Mutta sanotaan nyt vaikka ensimmäisen leirin kouluttajan kommentti 17-viikkoisesta pennusta: lupaava hakukoiran alku kunhan en vain itse pilaa sitä. :)


7. Mitkä ovat 5 suosikkirotuasi? Miksi? 
- Apua, _5_ rotua! En kyllä osaa sanoa suosikkirodukseni mitään sellaista, minkä kanssa en ole koskaan elänyt. Joten suosikkirotuja on vain belgi. Jos muita kivoja rotuja miettii niin ehkä bordercollieta voisin joskus harkita. Perroissakin on omat kivat puolensa mutta suosikkiroduksi en voi sitä sanoa. Niin ja lk holskut on minusta tosi kauniita!
 

8. Jos sinulla tulee olemaan vielä koira, minkä rotuisen aiot ottaa ja miksi? 
 - Eiköhän seuraavakin ole mali. 

9.Kuinka paljon koira on muuttanut sinun elämääsi? Millälailla?
 - Paljon! Koiraharrastukset on vieneet kyllä aika tehokkaasti mennessään ja illat/viikonloput menee aika pitkälti niiden parissa. En myöskään usko että esim. nauttisin märässä metsässä pressun alla kökkimisestä jos ei se liittyisi koiraharrastukseen. ;)10. Oletko koskaan saanut naapureiltasi valituksia koiriesi takia? 
- En (ainakaan muista). 

11. Paljasta kaikille salainen ehkä utopistinenkin haave koirasi kanssa!
- Lyhyesti ja ytimekkäästi KVA. Mielellään vaikka kahdestakin lajista. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti