8.8.2011

3kk päivitystä

Kira täyttää tänään tasan 3 kuukautta! <3 Meidän päivitykset blogissa laahaa pahasti jäljessä ja poden siitä välillä huonoa omaatuntoa mutta pääasiahan on että pennun kanssa touhutaan ja tehdään. :) Vahvistetaan suhdetta, tehdään kivoja juttuja, tutustutaan paikkoihin ja opetellaan uusia juttuja! Töitten jatkuttua loman jälkeen on kädet olleet aika täynnä tekemistä. Yritän viettää molempien koirien kanssa päivittäin aikaa myös kahden kesken. Paitsi että se on tärkeää pennun kanssa, se on tärkeää myös Aatulle saada laatuaikaa mamman kanssa ilman että kiusaava kakara on aina mukana. Vaikka tämä pentuaika ei nyt ihan helppoa aikaa ehkä olekaan ollut, en lakkaa kehumasta tuota pentua.. Se on niin loistotyyppi! Toistaiseksi se on ollut kyllä ihan sitä mitä toivoinkin ja vielä ehkä vähän päälle :)


Kiran kanssa on jatkettu ahkerasti ruokatottisteluita ja neiti on edistynyt hienosti. Justiin tänään oltiin kavereiden syynissä ja perusasennot, seuraamiset ja luoksetulot näyttävät suorilta. Kira on oppinut jo sivulle tuloa, tarjoaa sitä myös välillä itse. Kosketusalustaa ollaan kanssa treenailtu, sen idean Kira jo aika hienosti osaa. Lisäksi noudon alkeita on harjoiteltu pallolla. Hakua on aloitettu treenailemaan ja toisella kerralla viime perjantaina Kiralla selkeästi syttyi lamppu mistä hommassa on kyse. Kyllä oli ihanaa nähdä pennun ottavan ilmavainun ja lähtevän päättäväisesti maalimiestä (tai siis -naista) kohti.  Pennun kanssa on kyllä niin ihanaa touhuta kun toinen on niin innokas ja pähee! Ja onhan se sitäpaitsi hyvin sieväkin ;)

Suhtautuminen vieraita ihmisiä kohtaan on edelleen ihanan avointa, ehkä jopa hieman ylitsepursuavan riemukasta mutta se ei haittaa! Kira ottaa hienosti kontaktia jo minuun kun lähistöllä sattuu jotain jännittävää. Luoksetuloharjoitukset ovat tuottaneet kivasti tulosta ja yleensä pennun suht kookkaat korvat kuulevatkin kutsut. Paitsi jos on leikit muiden koirien kanssa kesken, silloin korvat tahtoo olla tukossa.. :D Olen yrittänyt käyttää Kiraa erinäköisissä paikoissa ihmettelemässä maailman menoa. Jazzien aikaan käytiin keskustakävelyillä, eläinkaupoissa on käyty pyörähtämässä, käytiin pienessä mätsärissä, koiranäyttelyn edustalla ihmettelemässä, eri treenipaikoissa.. Ja missähän vielä. Pikkumimmin kanssa on niin kivaa mennä mihin vaan kun se on reipas ja rohkea ja niin kovin utelias!

Aatun kanssa yhteiselo sujuu jo huomattavasti paremmin. Yhteislenkeillä käydään päivittäin ja onpas tyypit yllätetty leikkimästä yhdessä ja myös nukkumasta samalla pedillä.. Aatu tosin haluaisi edelleen säilyttää pienen hajuraon Kiraan mutta Kira viis veisaa moisista toiveista suurimmaksi osaksi ;) Liekö pennun kanssa leikkiminen auttanut viimeisten kilojen karistamisessa, nimittäin Aatun uusi look näyttää hyvältä!Aatu on mahdottoman iloinen kaikista kahdenkeskisistä leikki-, treeni- ja lenkkihetkistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti