7.7.2011

Kira tutustuu maailmaan

Kiran kanssa on käyty viimeisen viikon ajan ajelemassa autolla aika paljon. Pääasiassa neiti matkustaa tyytyväisenä ja hiljaa mutta välillä kuuluu kyllä mutinaa ja vastalauseita. Eiköhän se siitä kun lisää vaan ajellaan! Tällä hetkellä Kira matkustaa kankaisessa kevythäkissä kun me odotellaan edelleen meidän oikeaa autohäkkiä. Vähintään vielä 3 viikkoa menee, tosi kiva kun jo 11 viikkoa ollaan häkkiä odoteltu..! :(
Sunnuntaina käytiin Kiran kanssa Plantagenissa. Lisäksi on käyty "mummoloissa" kyläilemässä ja kävelyillä metsässä, keskustassa, satamassa jne. Kentälläkin on käyty jo pari kertaa ihmettelemässä menoa. Pieniä tottistreenejä tehdään edelleen päivittäin, ruokaruutuakin on tehty mutta siinä Kiralla meinaa nyt aika usein huomio herpaantua ja katselee välillä ympärilleen yms. Hiljaa hyvä tulee kuitenkin, onhan likka vasta 8,5 viikkoa vanha. :) Olen superonnellinen siitä, miten reippaasti se suhtautuu vieraisiin ihmisiin. :) Häntä heiluu, naamat ja kädet nuollaan ja mimmi heittää vielä yleensä selälleen ihmisen eteen rapsutettavaksi. Ihanaa!
Vieraisiin koiriinkin on tutustuttu, Annen aussiet ei Kiralle oikein leikkiseuraksi kelvanneet mutta Taika-tervun kanssa saivat aikaan kunnon pentupainit. :) Taika on muuten Joken tytär! Harmaa ja tykkää kanniskella keppejä ympäriinsä, ilmetty isänsä siis ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti