2.1.2018

Uuteen Vuoteen 2018

Vuosi 2017 on paketoitu ja jotain saatiin aikaan vaikka vauvavuotta elettiinkin. Lajivalinta kaventui vain EK:hon josta kauden saavutuksina piirinmestaruus, SM-5 ja KVA. Lisäksi hankittiin kisaoikeus VEPE-kokeisiin suorittamalla SOVE pois alta. :) Koulutuksissa käytiin tammikuussa Jari Kantoluodon tottiskoulutuksessa, toukokuussa Ulla Kompan hakuleirillä, kesäkuussa Riitta Kivimäen tottispäivässä, syyskuussa Reija Niemisen hakuviikonlopussa ja vielä marraskuussa uudestaan Riitta Kivimäen opissa. Kai näillä opein pitäisi tällaisten vanhojen ja kaavoihin kangistuneidenkin vähän petrata taas menoa :D

Innokas hakurakettini toukokuussa <3

.. ja sama huikea hakutyyppi syyskuussa!

Paikkamakuutreeniä vesisateessa
Kira ei ole vielä vanhus mutta ei nuorennuorikaan enää joten jokaisesta yhteisestä harrastusvuodesta olen enemmän kuin kiitollinen <3 Toivottavasti meillä on vielä useampi edessä. Vuonna 2018 keskitytään metsäjälkeen ja toivottavasti päästään etenemään myös VEPEssä. Olettaen siis että koira pysyy kunnossa ja sitä tietenkin kaikista eniten toivon! En usko että myöskään hakutreenejä hennotaan kokonaan jättää pois ohjelmasta - vaikka Kira onkin monitoimiponi niin kyllä haku taitaisi olla hänen lajivalintansa, jos yksi pitäisi valita :) 

Aatu vanheni vuodella mutta eipä se juuri tunnu menossa näkyvän. Nuori tai nuorekas hän ei ole ollut enää vuosiin mutta tasaisen varmasti porskuttaa menemään ilman isompia murheita. Närästystä meinaa hieman olla (jota lääkitään) ja vihdoin nyt selästäkin löytyi röntgen-kuvissa se pitkään epäilty spondyloosi. Eipä se tosin mitään sikäli muuttanut, sama koira ennen ja jälkeen kuvien. Jännittävintä Aatun osalta on tälle vuodelle ollut se, että miten hän sopeutuu perhekoiran rooliin. Hyvin, onneksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti