7.5.2013

Ihana kevät!


Kevät on jo pitkällä (vaikkei menneet viikot kaikki niin kovin keväisen lämpimiä olekaan olleet...) ja meillä laahaa tekstit jälkijunassa ja pahasti..! Kevättalven aikana ehdittiin puuhata monenlaista. Tottista on hinkattu ja vihdoin lumien sulamisen jälkeen myös ensimmäiset esineruutu- ja hakutreenit on saatu käyntiin. :) Kira on ollut innoissan metsäpuuhien jatkumisesta ja vuoden ensimmäisillä hakutreeneillä tarjoilikin tosi hienoja suoria pistoja. Näitä toivottavasti nyt vaan lisää jatkossakin! 


Jäällä lenkkeilyä tulee kyllä kesällä ikävä!
Agilityn saralla ehdittiin käydä alkeiskurssin päätteeksi möllikisoissa kokeilemassa tosimöllirataa ensimmäisen kerran. Kira toimi omasta jännityksestäni (kyllä, olen kamala jännittämään ihan kaikkia mahdollisia ja mahdottomia tilaisuuksia..) huolimatta tosi hienosti, odotteli hallin aulassa rauhassa, radan alussa istui kuin tatti odottamassa lähtölupaa ja kuunteli ohjausta tosi hyvin. :) Ihana Kira! <3 Sijoituttiin tosimöllien toisiksi joten tyytyväinen saa olla koiraan! Agi-treenit on tällä hetkellä tauolla ja jatketaan jäljen, haun ja tokon parissa. Johan sitä siinäkin on tekemistä.

Jääpönöttäjät maaliskuussa 
Ensi viikolla on edessä Kiran luustokuvaukset, niitten tuloksia jännityksellä odotellen! Tälle vuodelle on kyllä monta jännää juttua tulossa, syksyllä MH ja tietysti noita harrastustavoitteitakin olisi. Niistä en aio ottaa paineita, kun ei tässä kiire kuitenkaan ole mihinkään. Mennään BH:seen kun ollaan valmiita, sitten joskus. :) Viime aikoina tuntuu syttyneen taas itsellä muutama lamppu lisää tuohon koiraan liittyen, jospa näiden ideoiden lopputuloksista saataisiin nauttia myöhemmin... ;)



Aatu mennä porskuttaa lenkit mukana ja mielen virkistyksenä on nyt myös tokoiltu. Aatu on tehnyt tosi hienoja ruutuja ja luoksetuloja stopeilla ja maahanmenoilla, mutta tunnaria kokeillessani hermostunut mielentila palasi heti ja koira alkoi sählätä ja kerätä kaikki mahdolliset kapulat suuhun, vaikka yritinkin itse olla tosi tosi rauhallinen. Harmitus sikäli kun muuten moni koeliike olisi hyvällä mallilla, mutta touhuillaan nyt Aatun ehdoilla niin että meillä molemmilla on varmasti hauskaa. :) Kuvassa näkyykin Aatua kevättalven aikana kaulassa vaivannut hotspot, lisäksi ollaan lääkitty Aatua hiivan takia. Onneksi molemmat vaivat näyttäisi nyt helpottaneen.



Kevät on kyllä aivan ihanaa aikaa kun ilmat alkaa pikkuhiljaa lämpenemään ja koirat saa olla kotona ulkona niin paljon kuin mukavalta tuntuu. Ja Kirastahan tuntuu, se varmasti asuisi ulkokoirana jos saisi itse valita. Ainoa huono puoli on se, että meidän pihaan on taas alkanut ilmestyä kuoppia pitkin ja poikin. En sitten tiedä kuka siellä kaivelee..?! Kira ei ainakaan tiedä asiasta yhtään mitään. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti