28.12.2012

Uuteen Vuoteen 2013

Miten meidän vuosi 2012 meni? Asetetut tavoitteet näkee vielä kertauksena täältä.

Aatu
- on ollut terve sikäli, että eläinlääkärissä ei ole tarvinnut ravata. Lääkärissä käytiin vain tulehtuneiden anaalirauhasten takia ja silmätulehduksen vuoksi (vai olikohan silmätulehdus vuonna 2011..?!). Rankaongelmia on kuitenkin edelleen ja lihaksisto jumittaa ja kipeytyy siitä johtuen.
- treenirintamalla tokon voittajan liikkeitä ollaan treenailtu lisää, mutta fiilikset treeneissä ovat vaihdelleet epätoivosta onnistumisen iloon. Melko kirjavaa menoa siis :)  Kokeeseen asti ei menty.


Kira 
- jälkeä on tehty tämä vuosi edelleen lähinnä pellolla, koska se ei edistynyt ihan niinkuin olin ajatellut (treenien vähyys!!). Metsässä tehtiin muutama jälki.
- esineruutua tehtiin kanssa jokusen kerran ja se treenin määrään nähden, ihan hyvällä mallilla. :
- haussa maalimiesten kanssa leikkiminen on parantunut ja selvästi se on leikki, mikä Kiraa palkitsee. Suoria pistoja ja ilmaisua on kanssa tahkottu.
- tokossa on harjoiteltu kaukojen alkeita ja vähän ruutua. Tottista on yritetty viedä enemmänkin eteenpäin ja kehitystä onkin tapahtunut. Seuraaminen alkaa tuntua oikein mukavalta ja käännökset sujua. :) Jäävät tahtoo vielä mennä sekaisin ja eteenmeno takkuaa mutta hiljaa hyvä tulee..
- agility on ollut välissä kokonaan tauolla enkä usko että siihen jatkossakaan ehditään kovasti panostaa. Nyt kuitenkin jatketaan treenejä 10 kerran alkeiskurssilla, katsotaan sen jälkeen tilannetta sitten uudestaan.
- näyttelyura korkattiin ja kuopattiin eli ERIin on hyvä lopettaa :)

Ja sitten vielä tavoitteet ensi vuodelle. Nyt en ala erittelemään Kiran treenitavoitteita sen tarkemmin eri lajeissa kun meillä on ihan tulostavoitteitakin. ;)

Aatu

- mölli-kokeissa voittajan korkkaus

Kira
-terveystarkastukset (kun täyttänyt 2v)
- BH
- tokon alo1 ja avo1
- MH syksyllä

Noniin, nyt ne on sanottu ääneen, jännittävää..! Ääneen sanominen tuntuu monesti auttavan - Kiran juoksu alkoi viikko sen jälkeen kun täällä blogissa valittelin, ettei sitä ole näkynyt. :D

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä tokotavoitteille. Ihanaa kun tulee lisää tokobelggareita! :D

  VastaaPoista
 2. No, katsotaan nyt että miten paljon avointa luokkaa pidemmälle me ikinä päästään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan vaan.. :P Minä laitan lanttini TVA:n puolesta!

   Poista