21.6.2012

Ensimmäistä kertaa esineitä ja lisää jälkeä

Ansku lupautui ystävällisesti meille tänään treeniseuraksi joten Kira pääsi ekaa kertaa harjoittelemaan esineruutua. Halusin odottaa esineruututreenien kanssa kunnes nouto oli paremmalla tolalla. Viime syksynä oli vähän semmoinen vaara että tyyppi olisi ihanan esineen löydettyään karannut leikkimään sillä keskenään ;) Ainakaan tämän päiväisen treenin vuoksi ei tarvitse katua että ei olla treenejä aloitettu aiemmin. Vietiin yhdessä Kiran kanssa tallatulle alueelle esine. Hetsasin koiraa vähän sillä ja sitten tultiin ruudusta pois ja lähetin koiran etulinjalta suoraan kohti esinettä. Sinnehän se meni että suhahti ja lähti tuomaankin esinettä nopsaan minulle kun aloin kehua sitä löydöstä. :) Tehtiin vielä toinen samanlainen ja lopetettiin siihen kun homma toimi noin hyvin. Hienoa Kirppa! <3

Illalla kävin vielä tekemässä Kiralle jäljen. Suurinpiirtein 200 askelta sisältäen muutamia mutkia/kaaria. Koiralla oli kovempi nälkä kuin eilen mutta tarkka ja keskittynyt se oli taas. Ötököitä oli ihan älyttömästi eikä niihin tunnu auttavan mikään myrkky!! :( Toisella kädellä pitelin liinaa ja toisella kädellä sai melkein kokoajan raapia/huitoa ötököitä pois silmiltään. Onneksi Kira ei tästä häiriintynyt ja teki itse niin tarkkaa työtä ettei minun tarvinnut paljoa sen menoa korjailla. 

Aatukin pääsi tekemään paikkamakuutreenin ruokansa eteen. Täytyy tehdä näitä nyt lisää, koira nimittäin oli kyynärät koholla jo kun tulin piilosta. Ja muutenkin pitäisi löytää enemmän aikaa Aatunkin treenaamiseen kun Aatullakin olisi kovasti intoa tehdä! Valitettavasti se into tuntuu edelleen purkaantuvan aikamoisena ääntelynä.. Niin ainakin tämän viikon toko-treeneissä ( x2). Harmillista..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti