11.5.2012

Hakutreeniä, juoksut ja misseilyä

Muutamia kertoja on nyt käyty hakuilemassa niin etten ole muistanut treeneistä mitään kirjoitella. Periaatteessa treenit on sujuneet ihan ok mutta lisää intoa olen vähän kaipaillut Kiralle ja siksipä käytiinkin viime lauantaina Keruulla hakuilemassa. Uusia vinkkejä tuli taas niin haun kuin tottiksenkin osalta, näistä kiitos Minnalle! :) Kira oli taas innokkaampi kun saatiin uusia juttuja treeniin mukaan ja tästä on hyvä miettiä suunnitelmia eteenpäin.

Kiralla alkoi viime perjantaina juoksut! Jännittävää nähdä miten mahtaa hormonit vaikuttaa neidin treeneihin ja muuhun.. Toivotaan ettei suuresti vaikuta kun kaikkea puuhaa on nyt luvassa loppukeväälle. Kotona tyyppi on ihan selvästi ollut rauhallisempi kuin yleensä ja hieman kireänä oli ainakin loppuviikosta muille koirille. Kyllä se kohta taitaa alkaa aikuistua :)

Viime sunnuntaina Kira pääsi ekan kerran harjoittelemaan näyttelykäytöstä kun K-S Belgit järjesti mätsärin Jyväskylässä. Ajattelin ensin että kehät jää meiltä juoksun takia väliin (hyvin olen kartalla näistä..) mutta ei se ollutkaan ongelma vaan Kira pääsi osallistumaan paras belgi-kehään harjoituksen vuoksi. :) Nakin voimalla juoksi ihan kivasti ja seisoakin jaksoi aina jonkin aikaa mutta jos ei palkkaa kuulunut tarpeeksi tiheästi, tippui maahan tai istumaan nakin toivossa.. Kaukoihin on kyllä hyvä tekniikka tuossa sen maahanmenossa :D Tuomarin tarkastukset ei tuottaneet ongelmaa vaikka niitä näemmä vähän itse jännitän aina vaan oli kumpi koira tahansa mukana. Kokonaisuudessaan Kira käyttäytyi minusta ihan mukavasti ja ilmeisesti tuomareittenkin mielestä koska Kira oli päivän 3. paras belgi!! :) Osallistujia oli 7 eli sijoitus oli tosiaan yllätys. Näillä eväillä on hyvä lähteä erkkariin ja lupaan Ainolle vielä kerran tai pari harjoitella kehäkäytöstä ennen virallisia kehiä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti