11.11.2011

Kira-muru puoli vuotta!


Kira täytti tiistaina puoli vuotta. Enää samanmoinen puoli vuotta ja se on jo fiksu ja hyväkäytöksinen.. ;) Noo, niin ainakin tykkään ajatella...! Ja likka on siis nyt 60cm/23kg. :)

Hassua kun penne on jo niin iso fyysisesti mutta henkisesti vielä ihan vauva. Uusia lempinimiä on arjessa tarttunut viime aikoina matkaan, näistä vakiintuneimmat PISSIS ja LUIMIS. :D Pissis koska vielähän niitä vahinkoja sattuu, varsinkin jos joku oikein kiva ihminen (ja tätä käy usein :D) sattuu kohdalle. Lisäksi alkaahan neiti olla jo vähän enemmän teini kuin ihan lapsi eli pissis siksikin. Luimis taas kuvaa tuota Kiran tyypillistä ilmettä ihmisille, korvat ihan läntässä ja häntä vispaa mahdottomasti. Pikku luimis <3



Aatu kävi eilen hierojalla ja oli parempi kuin Piiran käsittelyssä. :) Eli ilmeisesti Leena sai pahimpia lukkoja auki ja lisäksi jumppa, ravilenkit ja BOT-loimi on pitänyt tilanteen siedettävänä. Kyllä selässä oli jumeja taas vähän ja edelleen Aatu on vähän toispuoleinen mutta tilanne ei ole enää hälyttävä. Samalla lihashuollolla nyt jatketaan ja parin kuukauden sisällä taas kontrollia hierojalla. Itse yritän entistä enemmän kiinnittää huomiota Aatun liikkumiseen ja tarkkailla tilannetta. Oikeaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti