19.7.2017

Piirinmestaruus EK:sta!

Koekausi aloitettiin Uuraisilla 11.6.2017. Tuolle päivämäärälle alkaa olla aika hyvä karma - vuosi sitten samalla päiväyksellä saatiin eka ykköstulos voittajan jäljeltä :) Tänä vuonna luvassa oli EK:n piirinmestaruuskisat, tuomarina Mikael Kallio. Aloitettiin tottiksella. Eka paikkamakuu, jossa Kira oli jättänyt kyynärät ilmaan aluksi :O mutta sitten parin seuraamisen aikana painunut maihin. Kokemus tämäkin... Seuraaminen ei ollut meidän parasta mutta sitten Kira skarppasi. Jäävät oli hyvät, samoin noudot ja eteenmeno myös hieno. Tottis 96. :)
"Minä tein kaiken mitä se pyysi...!" Kiralla on asiaa :D Kuva Marja Muhonen
Seuraavaksi suunnattiin maastoon ja ensimmäisenä jäljelle. Kira teki hienon janan, ei edes takajälkeä, jes! :) Ekan kepin bongasin itse ja nappasin kyytiin. Vika keppi jäi myös Kiralta nostamatta enkä minäkään sitä etsinnöistä huolimatta bongannut. Keli oli tässä kohti jotenkin tukalan painostava, meiltä taisi vähän loppua jälkikunto kesken ja nenä nousi ja se keppi sitten vain jäi (ja onpa tosi ihme näillä treenimäärillä..) Jäljeltä 50. Harmitti heti hukatut 10 pojoa..!


Hikisenä saatiin jatkaa melkein heti hakuun sitten mutta se meni siltikin mallikkaasti. Kira nosti kummatkin ukot nopsaan ja ilmaisut + hallintaanotot meni oikein hyvin. Hausta 70. Seuraavaksi esineruutu ja se on vaan aina niin jännittävä että miten menee. Aloitin vasemmasta reunasta, siirryin kohti oikeaa etukulmaa ja niin vaan Kira poimi tosi nopsaan kaikki kolme esinettä ruudusta! Se oli hienoa menoa, vau :) Esineet 30. Jatkettiin tarkkuuteen josta myös täydet pisteet 20. Nopeaa ja tarkkaa työtä Kiralta :)

Viimeisenä jännitettiin sitten pudotettua. Kiralla tuli lopussa seuruussa muutama taakseni jääminen, tosin maastokin oli siinä kohti hankalaa. Nopsaan lähti ja nopsaan tuli takas, arvelin ettei kovin paljoa voinut pisteitä mennä ja niin vaan pudotetustakin 20.  Kokonaisuudessaan siis maastosta 190 (jos olisi löytynyt se vika keppikin niin olisi tullut täydet 200 :O), yhteensä 286 eli ykköstulos ja meidän eka piirinmestaruus! Kisa itse piirinmestaruudesta ei varsinaisesti ollut tiukka kun Kira oli ainoa piirin alueen kisaaja voittajassa mutta mestaruus nyt siltikin :D Ja yhtä vailla valio, komeasti aloitettu kausi! 

Luottopakkini <3 Kuva Saija Palmu

Kuva Saija Palmu
Seuraavaksi sitten suunnataan PK SM:eihin Paimioon ensi kuun alusta ja tänä vuonna lajina siellä myös EK. Kovasti jännittävää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti