29.3.2014

Suunta vain eteenpäin!

Niin ne alkaa talven hallitottistelut olla loppusuoralla ja pikkuhiljaa päästään taas metsätreenien pariin. :) Kira tuumaa että ou jees ja itseasiassa kyllä itselläkin aika into tuonne hakutreenien puolelle on jo. Haamuja tuulessa on tullut pikkuhiljaa kahlailtua läpi ja se on antanut paljon semmoista perustietoa, mitä toivoisin kovasti itselläni olleen, kun hakutreenit Kiran kanssa aloitettiin...! Paljon perusteista puuttuu juttuja mutta eihän se auta kuin treenata ja katsoa millä aikataululla tulee koevalmista. Eteenpäin mennään kokoajan ja pitää vaan pitää maltti mukana ja muistaa että hakukoiran kouluttaminen on hidasta! Ei ole oikoteitä onneen! ;)

Mutta motivaatio koiralla vain nousee ja ilmaisutkin kulkee pääsääntöisesti mukavasti että ei tässä nyt mitenkään epätoivoisissa tunnelmissa olla. Toki olisi kiva joskus tehdä joku asia edes kerralla oikein mutta ei se maailma silleen taida pyöriä koirankouluttamisessa.. :D Nyt keskitytään vähän aikaa treenaamaan tarpeeksi syviä suoria pistoja, se taito täytyy nyt opetella kuntoon kerta olen siinä aiemmin hosunut turhan nopsaan eteenpäin. Noussut motivaatio on tuonut myös semmoisen tarpeen, että jatkossa harjoittelemme myös luoksetuloja hakumetsässä. :)

Tärähtänyt koira eikun kuva... Malinoissin älykäs katse :) 
Tottiksen saralla on treenailtu myös ja ihan mukavasti sielläkin tuntuu kehitystä tapahtuvan. Ehkä se BH keretään vielä hoitaa pois ennenkuin Kiips täyttää 3! :) Tehty työ näkyy mm. tuomarin kättelyssä, henkilöryhmässä yms. aiemmin haasteita tuoneissa jutuissa. Nyt mielentila tuntuu kantavan hienosti nämäkin! Niin se vaan treeni kantaa hedelmää!

Lisää viisaita ilmeitä - rakas Kira <3

Aatun kuulumisia voisin kirjoitella seuraavalla kerralla synttäripostauksen yhteydessä - Aatulainen nimittäin saavuttaa reilun viikon päästä virallisesti veteraani-iän täyttäessään 8 vuotta..! Voi apua, mihin tää aika menee näin nopsaan..?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti