20.1.2014

Jännite, se JÄNNITE..!!

Tämä vuosi on aloitettu tottistreeneillä! :) Meillä on hallitreenit viikoittain ja nyt pitäisi ryhdistäytyä myös kotitreenailujen suhteen. Kirkkaana tavoitteena mielessäni on, että saataisiin tottis koekelpoiseen kuntoon kesälle ettei kokeisiin meno jäisi ainakaan siitä kiinni. Maastot ei varmaan "valmistu" alkukesään ainakaan mutta saisipa sitten keskittyä niitten hiomiseen kun tottis olisi jo niin sanotusti purkissa. ;)

K-S Belgien vuorolla on treenattu kahtena tammikuisena lauantaina ja sieltä onkin tarttunut oikein hyviä treeniohjeita mukaan. Varsinaista kouluttajaa treenivuorolla ei ole, mutta olen sumeilematta käyttänyt hyväkseni osaavampia kanssatreenaajia. :) Viime aikoina treeneissä on siis hiottu seuraamista (syynissä paikka ja asenne) ja kunhan sinne saadaan (Kiran :D) takapuoleen vielä lisää liikettä niin homma alkaa olla aika hyvällä mallilla! Asenne on nyt kiva ja myös tekninen puoli rullaa, jee! Kyllä tämän eteen on kannattanut töitä tehdäkin! :) Henkilöryhmääkin on muistettu taas treenata BH:ta ajatellen.

Lisäksi on treenattu jääviä liikkeitä, lähinnä istumista ja seisomista (koska maahanmeno on näistä tällä hetkellä vahvin). Näitä on nyt tehty haukuttamisen kautta muistaen jännite palkkauksessa ja tulostakin on tullut. Samalla tekniikalla treenaillaan nyt lenkkien yhteydessä luoksetulon pysäytyksiä ja sehän tuntuisi kanssa alkavan pelittää! :) Nyt kun vielä muistaisin treenailla kaukoja lisää, voisi alkaa pikkuhiljaa tutkimaan kevään tokokeita AVO:n korkkausta varten.

Hyppyä ja noutoja on treenailtu kanssa ja noutoihin on löytynyt asennetta hienosti lisää. Noutokapulasta on tullut Kiralle mieleinen ja virettä nostava juttu ja tätähän on hommaan haettukin. :) Nyt noutoa on laitettu jo hieman hypyn kanssa yksiin ja n. 60-70cm hyppyä on tehty ihan hyppynoutona jo kapulan kanssa. Hyvin pelittää! :) Ikävämpi puoli tästä kapuloihin kiintymisessä tuli esille kun kokeilin helpohkoa tunnari-treeniä Kiralle toissa sunnuntaina pitkästä pitkästä aikaa.. Tässä onkin tekemistä, että saan kapulan kuvat koiran silmistä pois kiilumasta ja malttia haisteluun :D Ehkä tokon ylemmät luokat jää meidän eläkelajiksi.. ;)

Tottiksen osalta siis asiat menee mukavasti eteenpäin muuten, mutta meidän murheenkryyni on eteenmeno... Olen hienosti opettanut Kiran kiinni loppupalkkaan eikä sillä edelleenkään ole mitään varmaa (tai oikein edes epävarmaakaan) ajatusta suoraan juoksemisesta. Tämä pitää nyt ottaa pikaisesti työnalle ja liike vaatii toistoja PALJON! Nyt lupaan, että seuraavan kerran kun kirjoittelen kuulumisia blogiin, on eteenmenoa treenattu jo reippaasti. Katsotaas kuinka pitkäksi päivitysväli tämän lupauksen myötä venyy.. :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti