5.2.2012

Viikonlopun hallitreenit

Kira on treenaillut viikonlopun kaksissa hallitreeneissä
- seuraamista patukan kanssa, ekoja käännöksiä myös
- jääviä namilla, kaikki sujuu jotenkin kun itse kävelen nurinpäin mutta lisää treeniä vaan!
- perusasentoa, siihen tuloa eri kulmista
- noutoa
- hyppyä
- eteenmenoa
- luoksetuloa
-paikkamakuuta
Olikohan siinä kaikki... Eli treenailtu on. :) Tänään keskittyminen ei ollut ihan niin hyvää kuin eilen mutta kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, kyllä se siitä kehittyy kokoajan!

Aatu treenaili tänään seuraamista, luoksetuloa stopin ja maahanmenon kanssa sekä kaukoja ja ruutua. Muuten ihan ok, luoksetulotkin oli tosi hyviä ja kaukoja teki kivasti, mutta piippaus oli taas aikamoista. Liekö vaikuttanut tämä lenkkeilyn vähyys kun nyt on ollut niin kovat pakkaset. Tänäänkin ollaan käyty vain 2 puolen tunnin lenkkiä kun Aatu alkaa nostella tassuja niin nopsaan. Ei sillä että itsekään olisi hiki tullut kun pakkasta -27 ja jäällä vielä tuuli päälle. Kira liikkuu sen verran rivakkaan että sitä ei kyllä tunnu palelevan. :) Lähinnä nostellut tassuja jos joutuu paikallaan seisomaan hihnassa.
Täytynee nyt vielä miettiä tuota Aatun palkkausta, pitäisikö mennä vain namilla nyt taas. Aikamoiset kierrokset nostaa lelusta vaikka yrittäisikin sen antaa purkaa itseään leluun rauhassa ja kunnolla.. Positiivista muuten taas tuomarintarkastus, otti sen tosi rennosti ja oikein tuppasi itseään kopeloitavaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti