23.8.2010

Tokokoe Keuruu 22.8.2010

Tuomarina Marko Puranen ja ykkönen mielessä tietty hommiin.

Paikalla makaaminen: 9
piippaa piippaa.. Mutta loppua kohti väheni kovasti kuitenkin kuulemma.

Seuraaminen: 8,5
Tuomarin mielestä koiran seuraaminen oli liian tiivis ja se painosti minun kävelyä mutta itse olin seuraamiseen kyllä ajoittaista kovaa hengittelyä lukuunottamatta tyytyväinen. Tiivis ja reipas sen olla kuuluukin! :)

Maahanmeno: 9

Luoksetulo: 9
Vähän himmaili ennen käskyä jo vauhtia pois, mutta silti tähän tosi tyytyväinen edellisen kokeen jälkeen. Nyt uskaltaa jo ottaa taas vauhtia vähän lisää treeneissä.

Seisominen: 10
Hieno Aatu! :)

Noutaminen: 8
Kämmikäpälä ohjaaja heitti kapulan liian lähellä ja sitten kipitti reippaasti tuomarin kehoituksesta sen hakemaan ja heitti uudestaan. Ja pisteitä pois siitä syystä.. Koira osasi hommansa onneksi paremmin.

Kauko-ohjaus: 9
Omatoimisuus oli tästä kadonnut, jesh!

Estehyppy: 6
Tässä sitten koiralle kävi pikku moka, se lähti reippaalla vauhdilla esteelle todetessani liikkeenohjaajalle kyllä.. Huomasi kuitenkin kämminsä ennen estettä ja palasi kiltisti perusasentoon ja saatiin homma suoritettua oikein. Täytynee esteen takana vaihtaa kyllä-sana johonkin muuhun, tämä vaan oli ihan kerta ikinä kun Aatu tuon sekoittaa niin en osannut ollenkaan varautua. Liekö toinen jo vähän intopinkeenä menossa palkalle ;)

Kokonaisvaikutus: 8
Piippaaminen laski tätä.

Pisteet yht. 172, I-tulos ja sijoitus 2/5.
Jee, se oli se mitä haettiin! Yhtä ykköstä vailla titteli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti