16.11.2007

Mölli-kisat ja kiireistä elämää

Tämä viikko tuntuu olleen melko kiireinen ja toisaalta talven tulo on varsinkin alkuviikosta väsyttänyt siihen malliin, ettei oikein jaksaisi tehdä mitään. Viikonlopulla ja ensi viikolla tahti ei sinänsä kyllä yhtään rauhoitu, mutta loppuviikosta lähdetään reissuun vähän rentoutumaan.
Viime lauantaina käytiin Aatun kanssa Viherlandialla JATin möllikisoissa hakemassa hylsy kolmesta kiellosta. Ensimmäinen tuli jo toisella esteellä, etenin itse liian nopeasti ja käänsin selkäni koiralle, joka ei sitten rohjennut suorittaa A:ta ja tuli varulta vielä varmistamaan että mihin olimme menossa. Koko alkusuora meni vähän nykien ja suoran päässä vielä ensimmäisestä putkestakin juostiin ensi yrittämällä ohitse. Myös puomi mentiin ensimmäisellä kerralla ripeästi ohi, liekkö olin tässäkin menossa selin koiraan vai mikä Aatua häiritsi. Muuten 18-esteen rata meni ihan hyvin ja olen kovin tyytyväinen Aatuun, ettei se hermostunut vaikka olinkin itse tosi jännittynyt ja ohjauskaan ei varmasti ollut parasta mahdollista. Mutta koira ei karannut radalta kuitenkaan eikä lähde omin päin suorittamaan esteitä, on se sikäli kovasti kuuliainen kaveri. :)
Tällä viikolla agitreenit jäivätkin väliin kun itsellä venyi työpäivä sen verran, mutta ensi viikolla toivottavasti keretään taas treenaamaan. Tämän vuoden puolella treenikautta ei olisikaan jäljellä kuin kahden treenikerran verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti